Бездротова колонка Sony SRS-XG500B: улюблена музика завжди поруч

Home New products Бездротова колонка Sony SRS-XG500B: улюблена музика завжди поруч
08.09.2021

Бажаєте створити вечірку будь-де? В такому випадку вам потрібна акустична система, здатна відтворювати потужний звук, де б ви не були. Портативна колонка Sony SRS-XG500B дозволяє насолоджуватися якісним звучанням де завгодно, а за допомогою вбудованого підсвічування ви зможете створити незабутню атмосферу.

Акустична система SRS-XG500B оснащена динаміком X-Balanced Speaker Unit, ефективним високоякісним динаміком і пасивними випромінювачами, що забезпечують потужний звук, що ідеально підходить для вечірок на відкритому повітрі.

До слова, якщо ви відчуваєте в собі співочий талант, то можете під’єднати мікрофон до динаміка та співати на повну або увімкнути гітару і використовувати динамік в якості підсилювача. А зовнішнє підсвічування з м'якими кольорами створить ідеальну атмосферу не лише вечірки, а й повсякденного використання.

Крім того, колонка SRS-XG500B дозволить насолоджуватися улюбленими треками біля басейну, в парку або навіть на пляжі. Адже має міцний корпус, клас захисту від вологи і пилу IP66, до 30 годин автономної роботи від акумулятора та зручну ручку для транспортування.

Головні особливості Sony SRS-XG500B:

  • Інноваційний динамік X-Balanced Speaker Unit.
  • Потужний клубний звук.
  • Атмосферне підсвічування.
  • Клас захисту від води IP66.
  • До 30 годин роботи від акумулятора і можливість швидкої зарядки.
  • Вхід для мікрофона, вхід для гітари.
  • Ручка для комфортного транспортування

Products from publication
SKU: SRSXG500B.RU4
out of stock
Organize a party outside the home! With an IP66 rating of water and dust resistance, this speaker can be used almost anywhere. You can listen to music by the pool, in the park, and even at the beach.
Menu
Products catalog
Products catalog